fbpx

S’ka produkte në shportë.

Shporta ime

S’ka produkte në shportë.

Shporta ime

S’ka produkte në shportë.

L 0

WE ARE HIRING !

Sales Assistant

Asistente Shitje

Finance Assistant

Asistent/e Finance

Content Writing

Shkrim Përmbajtje

Store Manager

Manaxher/e Dyqani

Marketing Manager

Menaxher/e Marketingu

Material Handler

Ndihmës Sistemues

Arteg hap vend pune për Asistente Shitje

            Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të komunikojë dhe ti shërbejë klientëve sipas standarteve të kompanisë.
 • Ndjekja dhe zbatimi i udhëzimeve të shitjes në sektorin e saj.
 • Ofron këshilla, që i vijnë në ndihmë Klientit, dhe i ofron asistencë.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet e zhvendosura.
 • Finalizon proçesin e shitjeve të produkteve sipas kërkesave të Klientëve.

  Kualifkime të kërkuara dhe kriteret:

 • Të mos jetë në proçes studimesh të mesme, ose të larta.
 • Të mos ketë angazhime të tjera pune.
 • Të banojë në Tiranë.
 • Të jetë sistematike dhe të punojë në grup.
 • Të spikasë aftësi të mira komunikimi.
 • Të njohë dhe flasë gjuhën angleze.
 • Eksperienca të mëparshme punësimi nuk janë të domosdoshme.
Logo ArtegIkona Arteg Color

Arteg Chat

Jemi ne linje

Operator ARTEG

Pershendetje 👋

Si mund tju ndihmojme?

13:44