fbpx

S’ka produkte në shportë.

Shporta ime

S’ka produkte në shportë.

Shporta ime

S’ka produkte në shportë.

L 0

Metodat e pageses qe ofrojme ne, ne menyre qe te plotesojme kushtet dhe kerkesat tuaja jane te listuara me poshte. Ju mund te zgjidhni cilendo prej tyre gjate procedures se blerjes

Paguaj me para në dorëzim

Pagesa mund të bëhet edhe me para në dorë. Ky shërbim ofrohet në të gjithë Shqipërinë. Për klientët qe ndodhen brenda Tiranës çmimi i dërgesës është 150 Lekë, ndërsa për klientët që ndodhen jashtë Tirane, çmimi i dërgesës është 250 Lekë.

Shënim: Për të gjitha porositë që kryhen nga vetë klienti në faqen tonë, dërgesa është pa pagesë, pavarësisht vlerës së faturës.

Pagesë me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë klientët që ndodhen në Shqipëri, apo kanë numër llogarie, në një prej bankave ku ne operojmë. Nëse ju zgjidhni këtë opsion, gjatë proçedurës së blerjes, në faturën tuaj që do të gjenerohet, do t’ju shfaqen numrat tanë të llogarisë bankare qe i përkasin Kompanisë Arteg. Çdo pagesë e kryer në këtë llogari është e sigurtë, dhe ju keni të drejtën qe të merrni mbrapsht pagesën tuaj nëse ne nuk plotësojmë kushtet e kërkuara gjatë blerjes nga ana juaj.
BANKA CREDINS 
IBAN: AL22 2122 6065 0000 0000 0003 2606
INTESA SAN PAOLO BANK
IBAN: AL03 2082 6026 0000 0630 1293 5301
RAIFFEISEN BANK
IBAN: AL93 2021 1123 0000 0000 3053 2669

Gjithashtu ju mund të na vizitoni

Çdo klient që dëshiron ta bëjë porosinë në faqen tonë, dhe dëshiron ta tërheqë vetë produktin në një prej dyqaneve tona, është i mirëpritur për të na vizituar në këto adresa.

Logo ArtegIkona Arteg Color

Arteg Chat

Jemi ne linje

Operator ARTEG

Pershendetje 👋

Si mund tju ndihmojme?

11:47