Metodat e pagesës

Si mund të paguaj?

Për momentin në faqen tonë ofrohen vetëm dy mënyra pagese:

Para në dorë (Pagesa Cash): Për klientët që preferojnë të paguajnë në mënyrë fizike, ofrojmë mundësinë e pagesës cash, ku ata mund të paguajnë në momentin kur marrin produktet e blera.

Pagesa me transfertë bankare: Për klientët që preferojnë të paguajnë në mënyrë elektronike me bankë mund të kryejnë pagesa nga llogaria bankare direkt në një prej llogarive të kompanisë ARTEG GROUP si më poshtë;

  1. Banka IBAN në monedhën Lekë Nr Llogarisë në Lekë
  2. Raiffeisen Bank AL35202110060000000001900359 0001900359
  3. Intesa Sanpaolo Bank AL89208112730000021311535301 21311535301
  4. Credins Bank AL69212110090000000001837068 00001837068

Së shpejti ne do të ofrojmë disa mënyra të ndryshme të pagesës, përfshirë kartat e kreditit/debitit, PayPal dhe shërbimet e tjera të pagesës elektronike. Ju do të keni mjaft shpejt mundësinë të zgjidhni një nga këto mënyra për të kryer pagesa elektronike.

Siguria e Pagesës: Ne kujdesemi për sigurinë e të dhënave tuaja financiare. Informacioni juaj i pagesës është i koduar dhe i mbrojtur për të parandaluar aksesin e paligjshëm.

Faturimi dhe Taksa: Çdo çmim ose taksa shtesë do të shfaqen qartazi para se ju të finalizoni pagesën dhe sapo ta keni kryer asnje taksë apo komision nuk do të shtohet më pas. Ju do të merrni një faturë elektronike për pagesën tuaj.

Kthimi i Pagesës dhe Rimbursimi: Rregullat për kthimin e produkteve dhe rimbursimin e pagesave janë të përcaktuara në faqen tonë të politikës së kthimit dhe rimbursimit. Ju lutemi ta lexoni atë me kujdes.

Pagesa në Monedha Kriptografike: Për momentin kjo mënyrë pagese nuk është e aktivizuar dhe do t’ju duhet të prisni për një kohë tjetër.

Të dhënat e Kartave të Kreditit: Ne nuk ruajmë të dhënat e kartave të kreditit. Informacioni i kartës së kreditit shpërndahet direkt tek procesori i pagesave për verifikim.

Kontrolli i Pagesës: Ne mund të bëjmë verifikimin e pagesës dhe në raste të veçanta ne mund të kërkojmë informacion shtesë për të siguruar sigurinë e transaksionit.

0.003
186.38 KB