Rreth nesh

ARTEG është themeluar në 23 Shkurt të vitit 2001, në Vlorë si një dyqan me pakicë për produktet e shtëpisë dhe të kuzhinës.

Çdo kompani ka një histori që e bën atë të veçantë, e cila duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Shpesh historia e një kompanie është një tekst marketingu. Por për ne është më shumë se vetëm një tekst, është një qasje që e kemi përqafuar shumë kohë më parë. Ne e dimë se historia e duhur mund të ketë një ndikim të pamohueshëm për çdo kompani, por për ARTEG kjo histori fillon me ju.

Ajo që nisi si një dëshirë për të arritur suksesin në ëndrrën tonë, u shndërrua në çelësin e suksesit përgjatë viteve ku ARTEG vijoi te rritej. Ngulmimi për ta shndërruar një dyqan të thjeshtë nga biznes familjar, në një kompani të mirëfilltë për të arritur në çdo shtëpi me produktet tona, solli ndryshimin në vizionin tonë për të ardhmen. Shpesh ndodh që një kompani të harrojë historinë si lindi, dhe si u rrit duke rendur vetëm drejt fitimeve, por qëllimi dhe këmbëngulja jonë solli rritjen e kompanisë ARTEG duke e bërë atë jo vetëm të suksesshme por edhe të dashur në çdo shtëpi.

Përtej kuzhinës drejt shtepisë, në çdo produkt të nevojshëm për të, ARTEG ka një përzgjedhje të konsiderueshme duke ofruar mbi 12.000 artikuj në dyqanet tona, ndërsa jemi duke shtuar më shumë çdo vit.

Ne jemi të përkushtuar plotësisht për të ofruar vazhdimisht produkte cilësore, kudo ku klientët tanë angazhohen me ARTEG. Për ne është e rëndësishme që këto produkte të jenë të suksesshme jo vetëm në treg, por edhe në çdo shtëpi, duke ruajtur traditën e kuzhinës shqiptare.

12.000+

Produkte të shtëpisë dhe kuzhinës prej markave më të dashura në këtë sektor.

#1

Dyqani më i vizituar në Shqipëri, Arteg është vendi ku mund të veshësh bukur një shtëpi.

B2B

Partner serioz bashkëpunimi me biznesin tuaj.

HoReCa

Përtej shtëpisë sigurisht që shefi i kuzhinës tuaj do të mbetet i kënaqur.

Ne përpiqemi të jemi origjinal dhe të kujdesshëm në përzgjedhjen e produkteve duke mos u fokusuar tek çmimi, por tek vlera e tyre me qëllimin për të ofruar cilësinë më të mirë për klientët tanë. Këto produkte janë të suksesshme jo vetëm në dyqanet tona, por edhe në çdo shtëpi duke ruajtur traditën e kuzhinës shqiptare. Në qendër të asaj që ne bëjmë janë njerëzit që përdorin produktet tona në jetën e tyre, kjo është ajo që na frymëzon të ecim përpara për t’ju përgjigjur kërkesave të klientëve në përmirësimin e jetës.

Duke përqafuar risitë në teknologji si dhe duke zbatuar strategjitë e angazhimit ndaj klientëve, ne kemi përmirësuar dukshëm qasjen tonë më të mirë në kategorinë e shitjes me pakicë për artikujt e kuzhinës dhe shtëpisë. Jemi përkushtuar për të sjellë më të mirën së bashku me njerëzit që kërkojnë të ndryshojnë jetën e përditshme për të shkuar më tej me ide të reja, partnerë të rinj dhe produkte që do të kenë sukses dhe ju bëjnë të dashuroni artin e gatimit.

Sot, ARTEG është një prej kompanive kryesore që operojnë në sektorin e produkteve të shtëpisë dhe të kuzhinës në Shqipëri, me disa nga markat më të dashura dhe më të njohura në këtë sektor.

ARTEG.AL ka shtuar rehatinë në blerje duke u mundësuar konsumatorëve të shfletojnë dhe blejnë produkte nga kolltuku i shtëpisë së tyre. Dyqani online funksionon 24/7, duke u ofruar klientëve qasje kudo dhe në çdo kohë për një gamë të gjerë produktesh, të cilat ndodhen në dyqanet tona fizike.

ARTEG.AL ka transformuar kompaninë tonë, duke sfiduar modelet tradicionale të shitjes me pakicë dhe duke formësuar të ardhmen e marrëdhënies që ne do të kemi me ju. Komoditeti, zgjedhjet e pafundme dhe përvojat e personalizuara të ofruara nga e-commerce kanë tërhequr klientët, duke çuar në një ndryshim të rëndësishëm në mënyrat e blerjes. Ndërsa ARTEG.AL vazhdon të ndryshojë dhe riformësojë kompaninë ARTEG, klientët mund të presin përvoja më të personalizuara, pa probleme dhe plotësisht pozitive.

Shumë rreth ARTEG ka ndryshuar, por dëshira për të qenë në çdo shtëpi me produktet e veta ka mbetur e njëjtë që nga dita e parë ende edhe sot, ku një gjë është e garantuar – ka pak nga ne në çdo shtëpi.