ARTEG në Kristal Center

Dyqani Arteg në Kristal Center është një nga dyqanet e njohura të kësaj qendre tregtare. Kristal Center është një kompleks tregtar, dyqanesh dhe shërbimesh, që ndodhet në Tiranë, në zonën e Komunës së Parisit. Dyqani Arteg është hapur në 18 Dhjetor 2008, në Kristal Center.

Dyqani Arteg në Kristal Center është i një formati të madh me hapsirë të dedikuar për shitje mbi 2.000 m2 dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve për blerësit.

Duke hyrë në dyqanin Arteg në Kristal Center, do të vini re një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Dyqani ka një paraqitje të rregullt dhe të kënaqshme për syrin e blerësit, me struktura dhe hapësira të organizuara mirë. Interieri i dyqanit është i organizuar me kujdes, me ndriçim të mirë dhe prezanton një pamje të përshtatshme për shfaqjen e produkteve.

Në dyqanin Arteg në Kristal Center mund të gjeni një gamë të gjerë të produkteve, duke përfshirë pjata, tenxhere, tiganë, gota dhe produkte të tjera të qelqit apo metalit, plastikës dhe qeramikës për shtëpinë ose kuzhinën, madje edhe për oborrin tuaj. Dyqani është i njohur për ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe marka të njohuara. Stafi i dyqanit është i përgatitur dhe miqësor, i gatshëm të ndihmojë dhe të ofrojë këshilla të nevojshme për blerësit.

Përveç shumëllojshmërisë së gjerë të produkteve, dyqani Arteg në Kristal Center mund të ofrojë edhe shërbime shtesë, si plotësimin e nevojave për kuzhinat e restoranteve, këshilla për stil dhe modelim në kuzhinën tuaj, ose ndihmë në zgjedhjen e produkteve të duhura që përmirësojnë apo lehtësojnë gatimin.

Nëse keni interes për të bërë blerje në dyqanin Arteg në Kristal Center, ju sugjerojmë të vizitoni qendrën tregtare Kristal personalisht për të zbuluar ofertat aktuale dhe për të përjetuar vetë atmosferën e një dyqani unikal.

ARTEG në Vlorë

Dyqani Arteg në Vlorë është një nga dyqanet që gjendet në qytetin bregdetar të Vlorës, në jug të Shqipërisë. Ky dyqan ofron një eksperiencë tregtare tërheqëse dhe një gamë të gjerë të produkteve për blerësit. Dyqani Arteg është hapur në 23 Shkurt 2001 në Vlorë, aty nga ku lindi dhe kompania Arteg.

Dyqani Arteg në Vlorë ka një vendndodhje të favorshme, ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit, buzë bulevardit Vlorë-Skelë në katin e dytë. Është e lehtë ta gjeni dhe të hyni në dyqanin Arteg, në një pozicion mjaft të dukshëm si për banorët lokalë por edhe për vizitorët e rretheve apo turistët.

Interieri i dyqanit është modern dhe i stilizuar, duke ofruar një ambient tërheqës dhe të përshtatur mjaft mirë për blerësit. Hapësira është mirëorganizuar dhe e përshtatshme për shfaqjen e produkteve. Dyqani Arteg në Vlorë ofron një gamë të gjerë të produkteve të shtëpisë dhe kuzhinës, duke përfshirë pjata, tenxhere, tiganë, gota dhe produkte të tjera të qelqit apo metalit, plastikës dhe qeramikës për shtëpinë ose kuzhinën, madje edhe për oborrin tuaj.

Në dyqanin Arteg mund të gjeni produkte me cilësi të lartë dhe marka të njohura. Stafi i dyqanit është miqësor dhe i gatshëm për të ofruar ndihmë dhe këshilla të nevojshme për blerësit. Ata mund të ndihmojnë në zgjedhjen e produkteve të duhura dhe t'ju ofrojnë informacione shtesë për risitë në produktet e kuzhinës, kryesisht ato që lidhen me gatimin apo servirjen e ushqimit.

Dyqani Arteg në Vlorë gjithashtu organizon oferta speciale, zbritje sezonale dhe promovime të veçanta për t'i kënaqur blerësit. Ky dyqan siguron një eksperiencë të përshtatshme tregtare për ata që kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe një shërbim të mirë. Nëse jeni në Vlorë dhe keni interes të vizitoni dyqanin

Arteg, ju sugjerojmë të gjeni vendndodhjen e dyqanit në qytet dhe ta vizitoni për të parë nga afër koleksionet dhe kategoritë e produkteve që Arteg ofron, si edhe për të zbuluar ofertat aktuale.

ARTEG në Toptani Center

Në këndin më të lartë të qytetit të Tiranës, në kulmin e Toptani Shopping Center, ndodhet një vend i veçantë, një destinacion i çuditshëm që tërheq pas dritares me një shikim të thjeshtë, por të mahnitshëm. Këtu, në katin e 5-të të këtij qendrimi të madh tregtar, gjendet "Arteg Toptani," një emër që të çon në një udhëtim të mrekullueshëm të kuzhinës dhe shtëpisë.

Arteg Toptani është i njohur për cilësinë dhe shpërndarjen e produkteve të kuzhinës dhe shtëpisë, por shumë më shumë se kaq. Është një histori, një rrëfim i pasionit për gatimin dhe krijimin e një ambjenti të ngrohtë dhe të bukur në shtëpinë tuaj. Është një qëllim i vazhdueshëm për të ofruar zgjidhjet më të mira dhe me kreativitet për të gjithë ata që janë të lidhur me mënyrën e tyre të gatimit dhe jetesës në shtëpi.

Në morinë e artikujve të kuzhinës dhe shtëpisë, Arteg Toptani produktet janë të organizuara në shtatë kategori të veçanta. Në njërën anë, mund të zbuloni një botë të mrekullueshme të produkteve qelqi, qeramike, dhe metali - materiale që ekspozohen në tavolina të ngrohta dhe si dhe kënde simpatike, duke krijuar një atmosferë të pazëvendësueshme në çdo ambient.

Në anën tjetër të spektrit, produktet druri dhe plastike i japin shtëpisë tuaj një prekje natyrale dhe të butë. Hidheni një sy produkteve elektrike, dhe do të gjeni makinat dhe pajisjet e kuzhinës që do të bëjnë gatimin më të lehtë dhe më të këndshëm. Dhe, së fundi, nuk duhet të humbisni kategorinë e dhuratave dhe atë të produkteve sezonale, ku çdo festë, çdo stinë e vitit, dhe çdo rast i veçantë bëhet një ngjarje e pashmangshme.

Por më shumë se sa një blerje rutinë, Arteg Toptani është një destinacion. Një vend ku krijohet magjia e kuzhinës, një vend që ju ndihmon të organizoni dhe zbukuroheni shtëpinë tuaj sipas dëshirës suaj. Për ne, çdo produkt është një histori e re e gatishmërisë për t'u ndarë me ju. Është një eksperiencë që nis me një vizitë dhe përfundon me një ndjenjë të qëndrueshme të lumturisë dhe krenarisë për shtëpinë tuaj.

Arteg Toptani është më shumë se një dyqan. Është një burim i inspirimit dhe mundësive, një rrugëtim i vazhdueshëm i ndërtimit të shtëpisë së ëndrrave tuaja. Është ku magjia e shtëpisë gjen formë. Ju ftojmë të vini dhe të zbuloni botën tonë, të ndjeni ngrohtësinë dhe pasionin për kuzhinën dhe jetën në shtëpi. Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrëfimit tonë. Ju ftojmë në Arteg Toptani.